VelaShape 2

Echipament de tratare celulita si remodelare corporala

Tratarea celuliteti cu VelaShape2

VelaShape 2 este prima solutie medicala non-invaziva aprobata de FDA pentru reducerea circumferintei si pentru diminuarea celulitei prin tehnologia elos.

VelaShape 2 este un echipament ce a primit marca CE pentru conturare corporala non-invaziva prin reducere temporara a circumferintei si pentru diminuarea celulitei.

VelaShape 2 raspunde cererii din ce in ce mai mari a pacientilor pentru tratamente corporale complete, inclusiv reducerea circumferintei si reducerea celulitei.

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VelaShape 2 trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei.

VelaShape 2 este un tratament terapeutic de profunzime, confortabil, non-invaziv, usor.

 


 

Cum actioneaza VelaShape2

Rezultate testate clinic cu VelaShape2

Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente. Siguranta si eficacitatea tehnologiei sistemului VelaShape 2 au fost demonstrate atat in cazul testelor clinice cat si in peste 3.5 milioane de tratamente independente realizate pe pacienti din intreaga lume.

 

  • 7.3 cm – reducerea circumferentiala

  • 2.5 cm – reducere pe fiecare coapsa

  • 2.3 cm – reducere in zona fesiera

  • Majoritatea pacientilor au considerat tratamentul usor, fara durere

  • 60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii

 

Aplicator tratament anticelulita VelaShape2VelaShape 2 combina un aplicator mare, Vsmooth, si aplicatorul mic, Vcontour, pe aceeasi platforma cu un conector dual care permite cel mai ridicat grad de eficacitate si confort. Aparat tratament anticelulita VelaShape2Atunci cand se utilizeaza aplicatorul VContour impreuna cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profunda a energiei si o hipertermie optima.

Dupa lansarea gamei de produse Vela in 2004, Syneron si-a luat angajamentul de a furniza produse de calitate, inovatoare pe piata de modelare corporala. Gama de produse Vela are cea mai mare baza instalata de dispozitive de modelare corporala pentru piata medicala din America de Nord. VelaShape 2 este singurul aparat aprobat de FDA pentru reducerea circumferintei neinvaziva si reducerea celulitei. *

* aprobare FDA pentru reducerea temporara a circumferintei coapselor

“In cabinetul meu, zvonul s-a raspandit rapid si multi dintre pacienti solicita tratamente VelaShape 2. Pacientii care au venit la mine pentru probleme medicale pun acum intrebari despre tratamentele de remodelare corporala. Datorita timpului de tratament mai scurt si rezultatelor vizibile, le pot satisface acum atat nevoile medicale, cat si pe cele estetice.” – Vince Afsahi, M. D., California, USA

 


Poti obtine rezultate vizibile in urma tratamentelor de remodelare corporala cu echipamentul VelaShape2

Reducerea celulitei cu VelaShape2

Remodelarea corporala pentru tratamentul celulitei

Tratamentul post liposuctie pentru reducerea circumferintei

Tratamentul dupa nastere pentru reducerea circumferintei

Tu su VelaShape – o oportunitate frumoasa

Tratamentul sigur, eficient al celulitei si de reducere circumferintiala

La nivel mondial se estimeaza ca 80% dintre femei cu varste peste 20 de ani au celulita

Rezultate testate clinic cu timp de recuperare zero