Tratament Sculptor

Sculptor este un echipament de ultima generatie care combina cinci terapii premium, transferate din domeniul medical, atat pentru corp cat si pentru fata.

Tehnologiile inovatoare Sculptor:

CORPORAL

  • HiFu multifocal HImFu – este tehnologia ce are acelasi obiectiv ca si liposuctia chirurgicala, distrugerea definitiva a unui numar important de adipocite, dar fiind non-invaziva si nedureroasa. Actioneaza cu valuri de unde cavitationale de inalta frecventa producand microbule ce cresc presiunea in interiorul celulei grase. Dilatarile si comprimarile repetate si rapide ale adipocitelor duc la o spargere imediata a acestora si o reducere instanta a centimetrilor.Spre deosebire de celelate echipamente de cavitatie cu frecventa joasa (35- 80kHz), terapia HImFU cu frecventa inalta ( 2.7MHZ, 45w) asigura rezultate remarcabile de pana la 4 cm in doar o sesiune, dar cu adancime de penetrare controlata de pana la maxim 3 cm.
  • CrioRadiofrecventa – inovatia Sculptor care aduce radiofrecventa la un alt nivel, combinand-o pe acelasi capat de tratament cu crioterapia. Socul termic produce o compactare cu efecte vizibile imediat. Crioterapia ajuta la liftarea tegumentului, iar combinatia cu terapia de radiofrecventa se personalizeaza in functie de mai multe criterii.Posibilitatile multiple de alegere a tipului de radiofrecventa, a frecventelor de lucru (Low, Medium, High, Mix), a temperaturilor crioterapiei fac din aceasta terapie solutia ideala pentru rezolvarea problemelor de estetica faciala si corporala.Masaj Transdermic Dermohealth – imbina forta de suctiune a vacumului cu doua role mobile care lucreaza concomitent pentru un control complet al terapiei, dubland eficienta tratamentului. In plus, terapia LED (culoare rosie) aplicata in acelasi timp tripleaza efectele tratamentului.
  • DermoHealth actioneaza foarte eficient la nivel corporal si trateaza celulita pana la gradul 4; de asemenea, produce compactarea tesuturilor si o excelenta tonifiere a tegumentului. Dermoledurile activeaza receptorii celulari, multiplicand productia de elastina si colagen, conferind astfel pielii un aspect mai fin.

FACIAL

  • CrioRadiofrecventa – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic.
  • Radiofrecventa tetrapolara – antirid, tonifiant, liftare, pielea lasata a gatului, barbie dubla.
  • Dermoheath + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcan, pungi sub ochi, detoxifiere faciala, cresterea elasticitatii, stimulare fibroblaste.
  • Microdermabraziune cu pulbere de diamant – cu stick-uri de unica folosinta de diferite granulatii, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerarii epiteliale