Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.

Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.

Rezultatele masajului anticelulitic

• Netezirea si îndreptarea pielii.

• Micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare. Acest efect se masoara în centimetri.

Diminuarea si disparitia celulitei.

• Tratarea eficienta a celulitei si a vergeturilor.

• Dezintoxicare intensiva a organismului.

• Silueta zvelta.

• Intensificarea circulatiei sanguine.

• Înlaturarea depunerilor minerale suplimentare.

Ce este celulita?

  1. Arderi defectuoase în ţesuturi;
  2. Grăsime repanizată neuniform sub piele;
  3. Noduri formate, compuse din grăsimi, apă şi toxine;
  4. Circulaţie proastă a sângelui.

Cauzele celulitei şi acumulării grasimii

  1. La supraponderali e prea multă depunere de grăsime în celule şi în spaţiul dintre celule;
  2. Toxinele interioare blochează materialele rezultate din ardere;
  3. Deranjamentul hormonal provoacă depunere de grăsime şi apă, pe fund, în interiorul şi exteriorul coapselor pe şold, pe pielea burţii, pe spate;
  4. Proasta funcţionare a ficatului, rinichilor, o alimentaţie neraţională, puţine lichide, puţină mişcare, constipaţie, proasta circulaţie a sângelui.