Suplimenti nutritivi marini THALGO - Femei 45+

MENOCEANE WELL-BEING 45+

Produs special pentru femei aflate la pre-menopauza sau menopauza, care au prezentat sau prezinta urmatoarele simptome: ingrasare, bufeuri, iritabilitate, decalcifiere, imbatranirea pielii.

Ingredienti:

  • Calciomer – complez marin (4 alge). Bogat in calciu cu buna bioafinitate in iod. ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si va modeleaza silueta prin imbunatatirea termogenezei si lipolizei.
  • Isoflavoane de soia din extracte de soia – hormoni vegetali – ajuta la mentinerea echilibrului prin compensarea deficientei de estrogen.
  • Vitamina D3 – stimuleaza fixarea calciului.

 

Sumplimenti Nutritivi Marini THALGO - Femei 45+

MENOCEANE SLIMMING 45+

Cura minim 3 luni

Produs special pentru femei aflate la pre-menopauza sau menopauza, care au prezentat sau prezinta urmatoarele simptome: ingrasare, schimbari ale siluetei, exces de grasime pe abdomen, balonare cauzata de retentia de apa.

Ideal pentru perioada de menopauza – pentru o silueta zvelta.

O combintatie de ingredienti marini patentati si phyto-estrogeni care raspund necesitatilot femeilor chiar inainte de menopauza.

Ingredienti:

  • Alga Undaria pinnatifida (10% fucoxnthin) – reducere dimensiunile abdomenului topind grasimile localizate in tesutul adipos alb, redand un abdomen plat si solduri definite.
  • Complexul impotriva retentiei de apa –  ceai verde, frasin si samfire – activeaza eliminarea apei sprijinind functiile eliminatorii pentru a reduce senzatia de balonare.