Epilare definitiva cu noua tehnologie CPL, laser si lumina pulsata

epilare-definitiva-laserNu doar femeile, ci si barbatii se confrunta cu problema parului inestetic de pe corp. Pentru confortul si increderea in tine, salonul DEEA BODY CENTER iti ofera o solutie eficienta de inlaturare a parului inestetic de pe corp, EPILAREA DEFINITIVA cu noua tehnologie CPL, laser si lumina pulsata.

Noua Tehnologie CPL MotionSpeed reprezinta o inovatie in ceea ce priveste confortul persoanelor care apeleaza la epilarea definitiva, viteza procedurilor si rezultatele incomparabile.

Tehnologia unica Xlase, CPL MotionSpeed, combina simultan efectul de racire cu pulsurile de lumina, fapt ce duce la cresterea temperaturii terapeutice a zonei tinta, fara risc de ranire si cu resimtirea unei dureri mult mai mici fata de IPL si dispozitivele cu laser traditionale.

In cadrul fotoepilarii traditionale, unde este necesara o racire la un nivel ridicat inainte, in timpul si dupa fiecare puls, aplicatorul trebuie sa fie tinut fix in aceeasi zona, in timpul eliberarii de energie. Tehnica de extindere a tehnologiei MotionSpeed permite o administrare continua a energiei intr-o zona mai mare de tratament, crescand confortul pacientului, viteza de realizare a tratamentului si eficienta inlaturarii parului.

Epilare definitvaXlase include sistemul individual, ideal pentru inlaturarea parului, CPL (Lumina Pulsata Calibrata) si contine si se diferentiaza de alte sisteme prin

  • Cinci lungimi de unda diferite, multe cu racire prin contact incorporata
  • Putere ridicata pentru o eficiența sporita

Pentru oferta epilare definitva click aici.