Terapie de slabire revolutionara oferita de Cryogen

Criolipoliza CRYOGEN este ultima tehnologie aparuta in industria de ingrijire personala care are rolul de a distruge definitiv celulele adipoase.

Echipamentul Cryogen contine 3 terapii:

  • Vacuum cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri.
  • Criolipoliza cu rol in inghetarea celulelor adipoase din pliul de grasime.
  • Laser Soft cu un efect de fragmentare a grasimilor intarite din celulele grase, astfel incat particulele de grasime sa inghete cu o viteza mai mare iar efectul sa fie maximizat.

Revolutia Cryogen consta in faptul ca imbina tratamentul de criolipoliza cu soft laser pentru rezultate radicale. Criolipoliza la Cryogen dureaza 30 minute, nu este dureroasa si se poate repeta dupa 45 zile.

In urma unui singur tratament de criolipoliza de 30 minute cu echipamentul CRYOGEN, se elimina intre 25-40% din celulele adipoase din zona repsectiva, adica minim 100 milioane celule grase care dispar. Efectele de slabire prin criolipoliza sunt radicale, spectaculoase si rapide.

Criolipoliza nu este o procedura dureroasa si nu incarca ficatul cu grasimi deoarece distrugerea celulelor grase si eliminarea grasimilor este graduala.  Aici ai lista de preturi si pentru criolipoliza.

Criolipoliza