Tratament HidratIQ

  • Aqua Peel – tehnologie cu dublu circuit simultan: absorție și difuziune; terapie în patru pași consecutivi, cu rol în curățarea și exfolierea tegumentului, hidratare și drenaj facial.Pas 1: Hidra – Peel A: soluțiile difuzate conțin AHA (acid glicoloc, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric) dizolvă conexiunile dintre keratinocitele epidermului din zonele obrajilor și pomeților, iar presiunea negativă (absorția), va produce exfolierea superficială a tegumentuui.Pas 2: Hidra – Peel B: soluțiile conțin BHA (acid salicilic) și sunt liposolubile și difuzate la nivelul Zonei T (frunte, nas și bărbie) penetrează și dizolvă sebumul, reziduurile obținute fiind absorbite.Pas 3: Hidra – Nutrition: nano-moleculele active (ex: acid hyaluronic, vitamin, peptide) din seruri vor fi infuzate în derm obținând efecte imediate: hidratare, fermitate, strălucire.

    Pas 4: Hidra – Drain: prin manevre specifice drenajului limfatic sunt stimulate circulațiile limfatic și sangvin; se obține un efect detoxifiant și o reducere a cearcănelor și pungilor de sub ochi.

  • Oxxy-Bubble + Efectul Bohr – o combinație revoluționară cu rezultate spectaculoase la nivelul pielii prin oxigenarea țesuturilor din interior spre exterior și o bună hidratare naturală. Capsula specială în contact cu gelurile cu ingrediente active eliberează milioane de molecule de CO2 care explodează la nivelul pielii inducând simultan efectul Bohr. În acest moment ph-ul tegumenului scade, iar circulația sangvină superficială este stimulată. Oxihemoglobina, transportorul moleculelor de oxigen la nivel celular eliberează oxigenul în țesuturile/ celulele “avariate” și hipoxice.
  • Radiofrecvența 4D, acționează pe mai multe direcții: căldura indusă de cei patru poli stimulează fibroblastii crescând sinteza de fibre proteice (collagen, elastină) pentru efectul de “tightening” și compactare cei patru poli de radiofrecvență induc un efect de scurtare al rețelei de fibre elastice deformate și alungite obținând un lifting facial instant un alt mecanism important al radiofrecvenței este termolipoliza selectivă, acest lucru făcând din radiofrecvența 4D singura terapie de slăbire volumetrică a conturului feței și a bărbiei duble.
  • Oxispray - un dispozitiv prevăzut cu un flacon/recipient în care se introduc diferite seruri cu ingrediente active (acid hyaluronic, multivitamine, etc) pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm. Rezultatul constă într-o hidratare și luminozitate facială. Se recomandă ca pas ulterior tratamentelor de Aqua-Peel și/sau Bohr Effect.
  • Tehnolohia Duală Crio/Heat -îmbină temperaturi la două extreme: minim – 5 grade C și maxim 55 de grade C pentru închiderea și deschiderea porilor, pentru tonifierea pereților vasculari (vaso-constricție/ vasodilatație), pentru un ușor lifting facial, pentru calmare și decongestionare.
  • Ultrasunete Small/Large – unde acustice cu triplă acțiune: mecanică (vibrații), chimică (sonoforeza) și fizică (efect Joule), infuzează ingredientele active ale serurilor/gelurilor în derm pentru a obține o bună hidratare a țesuturilor.