Suplimenti Nutritivi Marini THALGO - Revitalizare

L’OCEANE

Cura de 10 – 20 zile

Se adreseaza persoanelor care isi fac probleme legate de deshidratare, pierderea energiei, convalescenta, in timpul dietelor alimentare, epuizare fizica.

Remineralizeaza si rehidrateaza organismul. Contine minerale ionizate care revitalizeaza organismul, substante extrase din alge si microplancton, care exercita o functie biologica (antibiotic, curativ) si capacitate puternica de detoxificare.

Suplimentti Nutritivi Marini THALGO - Revitalizare

IODALG

Cura de 2 luni

Recomandat persoanelor cu dificultati de pierdere in greutate, probleme cu excesul de greutate, oboseala, intoleranta la frig. Deficitul de iod se manifesta in special la varstnici, femei aflatela menopauza, gravide sau cele care alapteaza, fumatori, sportivi si vegetarieni.

100% dderivate din ingrediente marine active.

O sursa calibrata de iod natural. Alge marine micronizate – proces patentat folosit pentru a creste biodisponibilitatea de iod si de substante nutritive.

Iod natural – joaca un rol important in sinteza de hormoni tiroidieni implicati in cresterea tesutului, dezvoltarea intelectuala, fertilitatea.

1 capsula = 66% din doza zilnica recomandata. Nutrientii (aminoacizi, vitamine, oligoelemente, minerale, fibre) stimuleaza functiile de aparare si revitalizeaza.