Oferta noastra cuprinde:

Slabire prin electrostimulare

Electrostimularea in tunelul cu infrarosu se face cu un excelent aparat destinat abordarii inestetismelor corporale, iar grasimile se ard intr-un timp record; efectul unei sedinte de electrostimulare in tunelul cu infrarosu fiind echivalentul a 5 ore de alergat pe banda si masaj VACUUM.

Remodelare corporala : Ultrasunete

IMPACHETARI cu ango, pararagil, crema termosudatie la termocuverta si tunel cu raze infrarosii – sedinta dureaza 45 min, inainte de impachetare se face un peeling corporal extrem de eficient, astfel incat crema este foarte bine absorbita in tesuturi.Rezultate excelente pe abdomen si aripioare! Dupa o impachetare se elimina intre 2 si 5 cm (in functie de stratul de grasime existent).

Remodelare corporala: Masaj manual de relaxare si anticelulitic

Masaj transdermic cu DERMOCELL – DermoCell Expert face parte din ultima generatie de echipamente profesionale de estetica, utilizand terapii non-agresive pentru rezultate spectaculoase, vizibile instant.
Este evolutia fireasca in tratarea depozitelor de grasime si a inesteticului aspect de coaja de portocala, dezvoltat in urma a minutioase cercetari stiintifice.

Remodelare corporala: ULTRALIPO – CAVITATIE – Cavitatia (liposuctia virtuala)

reprezinta un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinând aparitia unor viduri (bule cavitationale). Cavitatia provoaca miscari ale lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), creeaza tensiuni mari la nivelul celulei, care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.
Practic, UltraLipo actioneaza direct asupra celulelor adipoase, pe care, sub presiunea undelor cavitationale, le distruge definitiv, urmand ca grasimile astfel dislocate sa fie fluidizate si eliminate prin drenaj limfatic.

Remodelare corporala: CRIOLIPOLIZA – inghetarea grasimii

CRYOGEN distruge definitiv pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte).
Este O SOLUTIE PERFECT NATURALA pentru o SLABIRE LOCALIZATA DEFINITIVA SI IREVERSIBILA!
Fara alte interventii, fara perioada de recuperare.

Slabire prin electrostimulare