Lansare VelaShape2 la DeeaBodyCenter

dea001

VelaShape 2

Prima solutie medicala non-invaziva aprobata de FDA pentru reducerea circumferintei si pentru diminuarea celulitei.

Disponibil din  Martie 2015 la Deea Body Center pentru a raspunde cererii din ce in ce mai mari a pacientilor pentru tratamente corporale complete, inclusiv reducerea circumferintei si reducerea celulitei. Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elos, VelaShape 2 trateaza atat tesuturile profunde, circumferinta dar si straturile superficiale ale pielii, determinand reducerea celulitei. Citeste tot

10 plante care ajuta la arderea grasimilor

Tratamente slabire

Stim deja ca plantele sunt in general bune pentru combaterea multor afectiuni. Exista insa cateva care, alaturi de o alimentatie sanatoasa si bineinteles de cateva ore de sport pe saptamana, va pot ajuta sa scapati de kilogramele in plus. Atentie insa, plantele nu vor face minuni daca nu tineti regim si daca nu faci miscare!

Citeste tot

Mini-ghid pentru ingrijirea pielii pe timp de iarna

Tratamente corporale deeabodycenter.ro

Îngrijiţi-vă pielea ca la carte, mai ales în sezonul rece! Tegumentul trebuie hrănit aşa cum vă hrăniţi în cadrul celor 5 mese zilnice. Iar hidratarea se face ţintit. Aflăm ce înseamnă îngrijirea corectă pentru cel mai întins organ al corpului de la specialiştii invitaţi la “Ce se întâmplă doctore?”.

Citeste tot

10 lucruri pe care nu ar trebui să le spui despre mancare

Dieta, Slabire

Când vine vorba despre mâncare există atât opinii pozitive cât şi negative. Gândurile negative  fac oamenii să mânânce mai puţin sănătos şi mâncarea să fie la putere, iar cele pozitive să îmbunătăţească dieta şi să aibă un control mai mare asupra ceea ce mănâncă.

Iată 10 lucruri pe care le spun oamenii despre mâncare şi care le pot compromite dieta.

Citeste tot

Ai incredere in tratamentul de remodelare corporala Vela Shape!

Remodelare corporala

Ai incredere in tratamentul de remodelare corporala Vela Shape!

Remodelarea corporala VelaShape este prima si singura solutie medicala non-invaziva de reducere a circumferintei, aprobata de FDA (Autoritatea statala de control a alimentelor si a medicamentelor din SUA).
Acesta procedura este nedureroasa, nechirurgicala si non-invaziva. Va puteti relua activitatile zilnice obisnuite chiar dupa finalizarea tratamentului.

Citeste tot

Din Septembrie 2013 va asteptam in noua locatie

_SMA2329_resize

Centrul de remodelare corporala DEEA BODY din Ploiesti va propune cele mai inovatoare proceduri de slabit si remodelare corporala, solutii welness si controlul greutatii.

Incepand cu luna Septembrie 2013 am deschis noua locatie din Ploiesti in str. Marasesti nr.19 (in spatele Bisericii Sfintii Imparati). Aici, clientii nostri se bucura de conditii excelente, un mediu relaxant si atragator si cele mai noi inovatii in materie de remodelare corporala, cosmetica si hair styling.

Citeste tot