ZENTISSE Slim Light Laser – cel mai eficient laser de slabit din Romania este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomen, coapse, maini, spate, fund, gambe, pometi, barbie, gat, piept barbati), realizand lichefierea grasimii. Poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.

CE INSEAMNA SLIM LIGHT LASER ZENTISSE?

Mai mult de 200 fasciculi laser care actioneaza concomitent pe doua lungimi de unda pentru a penetra in profunzime si a topi grasimile atat pe cele superficiale cat si pe cele profunde.

Studiile clinice au inregistrat o medie o reducere de 8,9 cm in zona abdomen, coapse si solduri in urma unui program de 2 saptamani.

Pazii emit nivele joase de energie laser (Mitsubishi Diodes) care stimuleaza celulele grase fara sa afecteze in nici un fel pielea.

Trimit semnalul pentru eliberarea trigliceridelor stocate in acizi grasi liberi spre a fi eliminate din organism.

Acest process de eliberare a acizilor grasi este de fapt un raspuns natural al organismului atunci cand acesta are nevoie sa foloseasca surse de energie stocate (sa le transforme in energie).

Noua tehnologie SlimLight ce combina doua tipuri de laser la rece cu lumina rosie vizibila (658 nm & 980 nm), functioneaza stimuland atat mitocondriile celulelor adipoase, cat si receptorii membranei adipocitara Alpha si Beta, care stimuleaza la randul lor producerea enzimei lipasa. Aceasta enzima se ocupa de fragmentarea trigliceridelor.

Trigliceridele, ce ocupa un procent de 95% din adipociti, se impart innauntrul moleculei de grasime in acizi grasi liberi, glicerol si apa, trecand in exterior prin peretele celular pentru a fi expulzati de catre organism.

Rezultatele laserului de slabit SLIM LIGHT LASER ZENTISSE:

Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta, dar se recomanda un ciclu de 3-6 saptamani cu doua sedinte/saptamana. Se pierde minim 1 cm/ sedinta (30 min) dar in medie s-a observat pierderea a 2-4 cm/sedinta in zona abdominala.

Procentual, imaginile ecografice arata diminuarea cu pana la 30% a stratului de grasime tratat.

Cum decurge un tratament cu slim light laser ZENTISSE?

Tratamentul cu Laser tip SlimLight Zentisse este foarte confortabil, relaxant, sigur, neinvaziv, nedureros si nu presupune riscuri de nici un fel sau timp de recuperare dupa tratament.

Abonament oferta lansare Zentisse Slim Laser: 1000 ron redus de la 2040 ron

  • 8 sedinte Zentisse
  • 4 sedinte Presodrenaj
  • 4 sedinte Electrostimulare

Pretul unei sedinte ( zona mare) :220 ron