HydraFacial

Schimbarea de la estetica la sanatate

Tratament Hydrafacial

Hydrafacial este o tehnologie eficienta si ideala de refa­cere a tesutului cutanat. Hidrodermoabra­ziunea combina simultan curatarea, exfol­ierea, extractia, hidratarea si protecti­a oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disco­nfort si timp de recuperare.

Tratamentul Hydrafacial combină cei 5 paşi de curățare, exfoliere, extracție, hidratare şi Vortex – Fusion cu antioxidanți, peptide şi acid hialuronic, înlocuind metodele clasice de îngrijire ale tenului.

HydraFacial

Echipament non laser de refacere a tesutului cutanat

Echipament non laser de refacere a tesutului cutanat

 

Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat.

HydraFacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa fara disconfort si timp de recuperare.

HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta.

Procedura HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten.

Incepe acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de imbatranire al pielii.

premii hydrafacial


Pasi tratament HydraFacial

pas1 Curatare si Exfoliere  HydrafacialCelulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasa o piele noua si sanatoasa.
pas2 Peeling cu aciziHydrafacial
Acest peeling gentil curata porii de impuritati si praf fara a irita sau leza tenul.
pas3 Extractii puncte negre Hydrafacial
Fara durere, extractiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curata si elimina impuritatile din piele.
pas4 Hidratare superficiala Hydrafacial
Antioxidantii si Acidul Hialuronic sunt introdusi in piele prin Vortex-Fusion® pentru hranirea si protejarea tenului.
pas5 Protectie  Hydrafacial
Utilizarea produsele HydraFacial Daily Essentials care ajuta la mentinerea rezultatelor pe o perioda indelungata si protejeaza pielea.

Serumurile HydraFacial tintesc diverse probleme ale tenului ca: arsuri solare, puncte negre si acnee, pori mariti, pete pigmentare, iregularitati texturale, imbatranire prematura, linii fine si riduri.

Avantaje tratament HydraFacial

  • HydraFacial restabileste sanatatea pielii repede
  • HydraFacial  este ideal pentru toate tipurile de ten
  • Cu HydraFacial nu ai nevoie de timp de recuperare
  • HydraFacial tinteste diverse probleme ale pielii
  • HydraFacial asigura o alternativa fara durere la tratamentele faciala invazive

Hydrafacial – Schimbarea de la estetica la sanatate

Skin Health For Life™  este filosofia companiei, aplicabila nu doar pentru frumusetea tenului, ci si pentru restabilirea tineretii si sanatatii pielii. O epiderma sanatoasa este un stil de viata ce necesita luni de zile de ingrijire si cele mai bune tratamente pentru tenul tau.

Radicalii Liberi si Rolul Antioxidantilor
In fiecare zi sActiunea radicalilor liberi asupra celulelor pieliiuntem expusi la factorii externi precum: stres, poluare, toxine si, cel mai important, razele solare. Acestia sunt cunoscuti ca radicali liberi si reprezinta factorul principal de deteriorare si imbatranire a pielii. Radicalii liberi distrug celulele pielii, impiedicandu-le sa functioneze adecvat.

Cel mai natural mod de lupta impotriva radicalilor liberi sunt antioxidantii care neutralizeaza, restabilesc si protejeaza pielea de agresiuni. Antioxidantii pot fi gasiti in Vitamina A si E sau in extractul de plante ca: rozmarinul, ceaiul, semintele de castan salbatic.

Antioxidantii sunt vitali pentru o piele sanatoasa. De aceea aparatul HydraFacial este atat de important – nu doar elimina suprafata pielii (celulele moarte si impuritatile), ci ofera tenului antioxidanti prin sistemul Vortex-Fusion®, cea mai avansata tehnica de hranire a pielii cu nutrienti.


Rezultatele tratamentului facial realizat cu echipamentul HydraFacial